Sykkelparadis på nettet

Sykkelparadis på nettet

Glad i sykling? Liker du å sykle for å trene? Eller bruker du sykkelen som framkomstmiddel i hverdagen? Eller er du bare glad i å se på de store sykkelstjernene på TV? Uansett hvordan du foretrekker sykling – du har kommet til riktig sted! Her på cksor.no brenner vi nemlig for alle former for sykling, og vi elsker å spre sykkelgleden til alle. Nivå og ferdigheter spiller ingen rolle, vi har noe for enhver smak.

Her på cksor.no vil du nemlig finne guider og artikler som er relatert til sykling. Det kan være mye å holde orden på, og vanskelig å vite for eksempel hvordan du best mulig kan få god trening på sykkel, hvordan du best sykler i trafikken på vei til jobben, hvor du burde reise på sykkelferie, og ikke minst hvilken sykkel du velger for hvilket formål. Fascinasjonen for proffsykling er også en viktig del av sykkel for oss her på cksor.no.

Sykkel på trening

Sykkel kan være en super form for trening, og elskes av mange. Dersom du velger å ta hele eller deler av din trening på sykkelen får du mye moro på kjøpet. Få treningsformer kan by på like mye spennende adrenalin som sykling. Enten du foretrekker hurtig landeveissykling eller terrengsykling som krever maksimum oppmerksomhet og problemløsning underveis, får du garantert testet konsentrasjonen og tilfredsstilt spenningsbehovet. I tillegg til at du selvfølgelig får beinmuskler av stål!

Før du finner deg selv ute på treningstur er det et minimum av forberedelser du må gjøre. Det å finne den rette sykkelen er en utfordring i seg selv, og noe det kan være kjekt å få litt støtte til. Det samme gjelder når det kommer til klær og annet utstyr som hjelm og annen beskyttelse. Her er det mange prisklasser og kvaliteter å velge mellom, og vi må alle finne vår favoritt.

Sykkel til hverdags og fritid

En annen form for sykling, som også kan kombineres med trening, er hverdagssyklingen. Det blir bare mer og mer populært å bruke sykkelen som framkomstmiddel i hverdagen, og til denne formen for sykling er det ofte andre behov enn for treningssykling. Ofte stilles det mindre krav til sykkelen som kun skal brukes til og fra jobben, for eksempel er det i mange tilfeller ikke behov for like mange gir og like god demping.

Temaet hverdagssykling er likevel omfattende og viktig, ettersom denne formen for sykling både bidrar til renere og roligere byer, samt sunnere befolkning. Derfor tar vi denne gruppen på alvor her på cksor.no, blant annet ved at vi holder deg oppdatert på både skikk og bruk som syklist og ikke minst reglene som må følges i trafikken. Hvordan kan du sykle året rundt? Hva er den smarteste bekledningen for å sykle i regnvær, selv om du skal på kontoret?

Sykkel på TV

En stor inspirasjon for oss er proffsyklistene på Tv. Disse syklistene fascinerer oss hver gang, og det virker ikke som om det er grenser for hva de kan prestere. Lite er bedre motivasjon for å komme seg ut på sykkelen selv, enn å se disse kjempene klatre oppover bakkene, fly over hopp eller kjøre slalåm i terrenget. Vi følger derfor nøye med på hva som rører seg innen profesjonell sykkelsport, og holder deg oppdatert!

Kommentarer til rittene, og informasjon om hvordan de foregår er bare noe av det du kan finne her på cksor.no. Vi ser nærmere på de ulike rytterne og hvilke sterke og svake sider de har, samt de største konkurrentene. Det er mange typer profesjonell sykkelsport, og det er mye spennende du kan få med deg utover Tour de France. Her på cksor.no er vi glade i allsidighet, og vi har derfor noe for alle!

Sykkelferie

En annen flott form å bruke sykkelen på er rett og slett å dra på sykkelferie! På sykkelferie får du den perfekte miksen mellom avslapping og trening, samtidig som du opplever nye steder og ikke minst kan du benytte sjansen til å være med venner og familie. For sykkelferie avhenger behovet for utstyr stort av hvilket type terreng ferien legges til, og hvilke overnattingsmuligheter du finner. Vi har rådene, enten du skal sove i telt eller på hotell uten bagasje.

Forbered deg på en ny sykkelsesong!

Selv om mange mener sykling er kurant året rundt, starter sykkelsesongen for mange når snøen har gått. Fram til dette nærmer seg kan du bruke tiden her på cksor.no og forberede deg slik at du er topp motivert og forberedt for en ny sykkelsesong, enten det er sykling til jobben, på ferie eller for trening – eller de store internasjonale konkurransene – som interesserer deg aller mest. Her vil du garantert finne det du leter etter, og mye mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *